مارمالاد نوعي فرآورده? کنسروي است که از ميوه و شکر تهيه شده و معمولاً عاملي مانند ژلاتين براي ژله اي شدن به آن اضافه ميکنند. در فرهنگ انگليسي و آمريکايي، مارمالاد اغلب به نوعي کنسرو اطلاق ميشود که از پرتقال يا ساير انواع مرکبات تهيه شده باشد.براي تهيه? مارمالاد، معمولاً ميوه? قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولاني ميپزند تا پوست ميوه و گوشت آن کاملاً نرم شود. از اين مارمالادها معمولاً به همراه نان تست براي صبحانه استفاده ميکنند. مارمالادها بويژه مارمالاد پرتقالي انواع بسيار متنوعي دارند. يکي از مارمالادهاي خوش آب و رنگي که ميتوان در فصل تابستون تهيه کرد مارمالادهلو مي باشد که بسيار خوشمزه استو ممکن است خيلي ها اين مارمالاد خانگي را تا به حال امتحان نکرده باشند. توصيه ميکنم طعم خوب اين مربا را حتما امتحان کنيد و از آن لذت ببريد |
درباره این سایت