هرچند در آشپزي ايراني مقوله‌اي با عنوان دسر وجود ندارد، ولي خوراکي‌هاي شيريني که در پايان غذاي اصلي خورده مي‌شود، کم نيستند. نان پنجره‌ اي نوعي دسر سنتي بسيار ترد و خوشمزه ايراني است که تهيه آن نياز به امکانات و مهارت خاصي ندارد. آرد سفيد گندم، پودر نشاسته و تخم مرغ مواد اصلي مورد استفاده در تهيه اين شيريني هستند و براي خمير کردن اين مواد، مايعي نياز داريم که مي‌تواند شير يا گلاب باشد.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

معمار جوان باربری تهران خدمات انحصاری و سرویس تخصصی خرید اسپیکر و بلندگو Laura خدمات توتک سفر پرواز را به خاطر بسپار swiss replica watch Kim موج کویر