هرچند در آشپزي ايراني مقوله‌اي با عنوان دسر وجود ندارد، ولي خوراکي‌هاي شيريني که در پايان غذاي اصلي خورده مي‌شود، کم نيستند. نان پنجره‌ اي نوعي دسر سنتي بسيار ترد و خوشمزه ايراني است که تهيه آن نياز به امکانات و مهارت خاصي ندارد. آرد سفيد گندم، پودر نشاسته و تخم مرغ مواد اصلي مورد استفاده در تهيه اين شيريني هستند و براي خمير کردن اين مواد، مايعي نياز داريم که مي‌تواند شير يا گلاب باشد.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سی به بعد... خانه خنده فعالیتهای شورای دانش آموزی گربه سگ فروش نود 32 بلاگ عشق ادبی Matthew دوربین کنون